rnc sayıklamaları-2


Ah o fareler..
Festival alanında yemek yerken, yürürken, dans ederken hatta pek de güzel eşlik ettiler bana ve binlerce katılımcıya. Bir delikten çıkıp öbürüne dalan onlarca fare ile birlikte pogo yaptık, "put your hands up" dedik alternatif sahnede, burn çadırında..
O oynak fareler mümkün olduğunca görmezden gelindi ve eğlenceye devam dedi herkes..

Hayatımın en eğlenceli karaoke deneyimlerinden birini yaşadım canım arkadaşım Nina'mla, Algida'nın standında. "Seveceğim, gezeceğim, görürsün sana neler edeceğim" derken nasıl da şendik! Hakikaten "tek eksiğimiz sanırım buydu!" dediğimiz tefleri de tutuşturdular elimize ve kendimizi Arto, efendime söyleyeyim bir Rober Hatemo gibi hissettik.. Kahkahalar ve çılgın alkışlar arasında terk ettik sahneyi geceye karıştık yine..

Cuma gecesi, kampçılar akın akın geldiğinde festival alanına onları keyifli bir sürpriz bekliyordu. Raining Pleasure.. Bence Rock'n Coke 2007'nin en iyi performansı hangisi idi oylamasında üst sırayı zorlayacak bir performanstı izlediğimiz. Bu Yunan grup bizi ilk geceden ısıttı festivale, bitkin bedenlerimizi kapının önüne koymamıza vesile oldu. Nasıl teşekkür edilse az kendilerine..

O alev alev burn gecesini bırakıp çadıra döndüğümüzde saatlerimiz kaçı gösteriyordu bilmiyorum ama benim gözlerimin feri sönmeye yüz tutmuştu, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Çadırımızın içinde matlar üzerinde efsanevi bir uyku uyuyacağımı aşikardı. Ve teslim ettik kendimizi geceye..

Sabahsa, güneş çadırın içinde doğdu.. Yandık kül olduk bir konser bile izleyemeden.. Sıcak boncuk boncuk ter olmuş akıyordu her bi yanımızdan ve nihayet, sabahın 8'inde, evet yanlış okumadınız, sıcacaktan uyuyamadığımızı fark edip(enteresan!) kalkındık.. Dolandık.. Dua ettik birazcık serin olsun diye.. Kabul oldu duamız sonradan, ziyadesiyle..

Yorumlar

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hasan'ın Rüyası

Aç!