O kitap Bu kitap Şu kitap!

İşte yeniden başlıyor!

Şehirden bi hayli uzak, gitmesi ayrı gezmesi ayrı dert olan bu denli aktif "yegane" fuar alanımız, Tüyap Beylikdüzü'nde Kitap Fuarı başlıyor..

27 Ekim - 04 Kasım Tarihleri arasında gerçekleşecek fuara, yine her yıl olduğu gibi pek çok yayınevi, yazar ve sanatçılar konuk olacak..

Fuar deneyimi "fazlaca" olan biri olarak, şayet "kitap almak" gibi masum hislerle gidiyorsanız fuara söyleyeceğim şudur Tüyap'ın konu hakkındaki resmi açıklamasını okumadan evvel;
fuarın en sakin demleri hafta içi akşam üzeridir.
okullardan toplanıp da fuar alanına salıverilen çocuklar olmaz,
"aa fuar varmış gel bakalım" diyen, kitaba "sebze-meyve" muamelesi yapan meraklı kalabalık olmaz, mankenlerin "imza günü" olmaz, izdihamın ortasında bulmazsınız kendinizi..
Güzel güzel kitaplarınıza kavuşur, yayınevlerine, yazarlara derdinizi anlatırsınız.. Huzur içinde de dönersiniz sonra yurdunuza..


Tüyap'tan fuar haberi..
“Kitap Fuarı’nda Akdeniz Rüzgarı Esecek…”

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Beylikdüzü’nde düzenlenecek olan 26. İstanbul Kitap Fuarı’nın “Onur Yazarı” ve “Tema”sı belli oldu.

İstanbul Kitap Fuarı Danışma Kurulu’nun oy birliği ile aldığı karar sonucunda Sayın Metin And, 26. İstanbul Kitap Fuarı’nın “Onur Yazarı” olarak belirlenmiştir.

İstanbul Kitap Fuarı, 1989 yılından beri her yıl ayrı bir tema çerçevesinde, okurla yazarı buluşturan kültür ve edebiyat etkinliklerini de kapsamaktadır. 27 Ekim- 4 Kasım 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı’nın teması, İstanbul Kitap Fuarı Danışma Kurulu tarafından “Akdeniz’de Edebiyat; Edebiyat’ta Akdeniz” olarak kararlaştırılmıştır.

İstanbul Kitap Fuarı bu sene yaklaşık 500 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenecektir. Kültür etkinlikleri ve imza günlerinde ise, konuk yazarların yanı sıra yüzlerce yazar, sanatçı, bilim adamı, gazeteci ve politikacı kitapseverlerle buluşma imkanı bulacaktır. 26. İstanbul Kitap Fuarı, ARTİST 2007 – 17. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hasan'ın Rüyası

Aç!